Wachttijden

Op dit moment gelden de volgende wachttijden bij Psychologenpraktijk S.P.E.L.

Tijd tussen aanmelding en 1e gesprekTijd tussen 1e gesprek en 1e behandeling
mw. M. de Vlieger7 – 8 weken1 – 2 weken
dhr. L. Mol4 – 5 weken1 – 2 weken
dhr. E. Scheppink4 – 5 weken1 – 2 weken
mw. L. Goes2 – 3 weken1 – 2 weken
mw. B. Stemerding2 – 3 maanden1 – 2 weken
dhr. T. van Luik3 – 4 weken1 – 2 weken
mw. K. Kotlarczyk2 – 3 maanden1 – 2 weken
mw. A.J. Spreen3 – 4 weken1 – 2 weken
  • Bovenstaande wachttijden gelden voor iedere verzekerde en zijn in principe onafhankelijk bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent.
  • Wanneer u de wachtlijst te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximale aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).
  • Voor SGGZ geldt helaas dat we geen cliënten kunnen aannemen voor CZ en VGZ omdat er geen contract daarmee is. Wel is het mogelijk gebruik te maken van een restitutieregeling.
  • Voor SGGZ cliënten verzekerd  bij Achmea geldt dat we ons budget al bijna hebben bereikt, dit betekent dat we cliënten die bij Achmea verzekerd zijn niet direct onder behandeling kunnen nemen. We zijn in overleg met Achmea hierover. Mocht er ruimte komen dan gaan uiteraard die al op de wachtlijst staan voor.

Bijgewerkt op: 14 november 2017